ممنون امید عزیز . این گرافیک نیاز به کولینگ نداره؟
Printable View
ممنون امید عزیز . این گرافیک نیاز به کولینگ نداره؟
خودش بهترین کولینگ رو دارهنقل قول:
خیر. قویترین ایرکولر رو داره . windforce 3xنقل قول:
بررسی این کارت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون از دوستان . الان قیمتشو دیدم . فقط بدو تا سوال دیگه دارم . ببخشید اطلاعات سخت افزاریه من خیلی بالا نیست .
سوال اول : با توجه به اینکه GPU این گرافیک AMD هستش و CPU من INTEL هست ، این دوتا تداخلی با هم ندارند ؟
سوال دوم : R9 270X جدیدتره یا همون زوتاکی که خودم انتخاب کرده بودم Zotac 760gtx
1-خیر . هیچ تداخل یا عدم سازگاری نیست . شما بررسی ها رو ببینید . سیستم test پردازنده اینتل هست .نقل قول:
2-برتری های این کارت نسبت شما ساپورت دایرکت 12 در کارتی که من معرفی کردم و کیفیت برد این دو با هم قابل قیاس نیستند .
امید جان خیلی ممنون . ایشالا خدا هر چی میخوای بهت بده . اخه من سوال دوم بدین جهت پرشیدم که دفعه قبل همین سیستمو شما بررسی کردین فرمودین تو این محدوده قیمت zotac gtx 760 مدل خوب و به صرفه ای هستش . ولی اگر شما میفرمایین این مدل giga بهتره که دیگه بحثی درش نیست . بسیار ممنونم امید جان
- - - Updated - - -
در مورد مادربردم که همین عدم تداخل وجود نداره درسته؟
این مورد بهترهنقل قول:
خیر هیچ تداخلی نیست . برندشون هم یکیه .
امید جان ببخشید من از شهرستان می خوام بیام ولیعصر این سیستموتهیه کنم . از طرفی نمیخوام هی برم تو مغازهها قیمت تک تک قطعاتو بپرسم ببینم کدومشون ارزون تر میدن . میخواستم ببینم شما فروشنده منصفیو میشناسی که من مستقیما برم ازشون خریداری کنم؟
به نظرم برای راحتی از لیون تهیه کن . فروشنده ای که همه قطعات رو داشته باشه نه .اتفاقا باید همه مغازه ها رو بگردی تا کف قیمت رو پیدا کنی .نقل قول:
ببخشبد این سوالم بپرسمو دیگه رفع زحمت کنم . امشب خیلی وقت شما رو گرفتم . در مورد گرافیک حرف شما برای من سند و منم همون همون giga ای که شما فرمودینو میگیرم . منتها یه چی ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا قیمت کارت گیگا 745 تومنه ولی قیمت زوتاک 855 تومنه . با اینکه گیگا بهتره ولی این اختلاف قیمت برای چیه ؟ مرسی